Periodieke boekhouding

Voor zelfstandigen en kmo’s op zoek naar stabiliteit.

Fidulea biedt een totaaloplossing voor elke onderneming die de focus wil toespitsen op haar kernactiviteit. Wij ontzorgen je van de volledige boekhouding zodat je volop het gaspedaal kan intrappen richting groei. Pro-actief zitten we als het ware op de passagiersstoel om je naadloos te gidsen doorheen het fiscaal en financieel parcours.

Concreet betekent dat wij periodiek je boekhouding verwerken, fiscale verplichtingen optimaliseren en je cijfers nauwgezet opvolgen. Per maand of kwartaal rapporteren wij je cijfers zodat je steeds de vinger aan de pols houdt.

Na het einde van het boekjaar zorgen wij voor het opstellen en het neerleggen van de jaarrekening, alsook het voorbereiden van de verslagen naar aanleiding van de jaarvergadering.

Ad-hoc opdrachten

Korte opdrachten mét impact.

Zit je met een korte opdracht, een fiscaal vraagstuk of heb je graag een second opinion? Wij helpen je vooruit.

Enkele voorbeelden van ad-hoc opdrachten:

  • Opmaak financieel plan
  • Investeringsanalyse
  • Kostprijscalculatie
  • Cashflow planning
  • Aangifte personenbelasting
  • Financiële doorlichting bij overname

Consultancy & coaching

Laat je begeleiden bij elke stap van ondernemen.

Ondernemen is een vak apart. Het is denken, durven en doen. Het is plannen, uitvoeren en verfijnen. De vraag rijst, hoe beslis jij wat te doen en vooral wat niet te doen? Heb jij aan alles gedacht? Is je plan waterdicht? Wil je het zeker weten, laat je dan omringen door professionals.

Met onze service haal je instant financiële en fiscale know-how in huis. Profiteer van onze expertise en win bij aan slagkracht en efficiëntie. Durf meer, doe meer, wij waken over je objectieven.