Accountant in Antwerpen

Een accountant voor jouw bedrijf of onderneming vind je bij Fidulea in Antwerpen. Wij houden ons bezig met het samenstellen, beoordelen en controleren van financiële overzichten en jaarrekeningen. De voornaamste taken waarvoor je ons kan inschakelen, zijn taken op het gebied van controleren en adviseren rondom de administratie.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Wat doet een accountant?

De term accountant wordt vaak door elkaar gebruikt met een boekhouder, maar er zijn wel degelijk verschillen tussen de twee. Een accountant heeft eerder een controlerende rol en een boekhouder meer een uitvoerende rol. Als accountant mag je alles doen wat een boekhouder doet, maar je hebt nog een aantal bijkomende bevoegdheden, zoals een expertiseverslag opstellen of bepaalde attesten uitreiken. Een account kan ook worden ingeschakeld bij de ontbinding van een vennootschap om het vennootschap in kwestie te vertegenwoordigen. Het verschil tussen een accountant en een fiscaal accountant of fiscalist ligt eveneens in de rol die ze uitvoeren. Een fiscalist focust zich vooral op de advisering op gebied van belastingen en belastingaangiftes en kan een financieel plan voor jou opmaken.

Ben je op zoek naar een accountant in Antwerpen?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Schakel ons in voor een samenwerking

Onze filosofie is samen denken, samen werken en samen groeien. Wij werken niet voor jou, maar gaan de samenwerking aan, zodat we jou samen naar een hoger niveau kunnen brengen. Op ons reken je voor je boekhoudkundige taken en we gaan verstandig om met je budget. Neem contact met ons op om ons kantoor in te schakelen. Dat kan telefonisch via het nummer 0485 43 22 35 of door ons een e-mail te sturen.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem