Jouw boekhouder in Merksem

Zoek je een boekhouder in Merksem die met jou meedenkt? Dan moet je bij ons boekhoudkantoor in Antwerpen zijn. Fidulea stuurt jou proactief aan en ondersteunt je met al je boekhoudkundige zaken. Wij zetten ons in voor jouw bedrijf of onderneming en doen dit met een persoonlijke aanpak. Dankzij onze heldere communicatie zorgen we dat jij goed op de hoogte blijft van alles dat met de boekhouding van je zaak te maken heeft.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Een boekhouder voor iedereen

Bij ons boekhoudkantoor kan je als zelfstandige of kmo rekenen op periodieke diensten. Wij optimaliseren als boekhouder je fiscale verplichtingen en volgen al je cijfers nauwgezet op. Schakel ons in voor de A-Z boekhouding van eenmanszaken en wij gidsen je volledig door het fiscaal en financieel parcours. Per maand of kwartaal rapporteren wij je volledig over de cijfers, zodat je steeds op de hoogte blijft, zonder je er zelf zorgen over te moeten maken.

Ben je op zoek naar een boekhouder in Merksem?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Wij regelen jouw fiscale zaken

Schakel een fiscaal accountant in van ons boekhoudkantoor om jou het nodige advies te geven over de boekhoudkundige organisatie van je onderneming. Deze maakt de jaarrekening op, controleert de boekhoudstukken en corrigeert ze indien nodig. In al je fiscale verplichtingen staat een accountant je bij en geeft je het nodige advies. Een accountant heeft in principe een meer controlerende rol, terwijl een boekhouder een uitvoerende rol heeft. In de praktijk zijn er echter veel overlappende taken en kan je in ons boekhoudkantoor terecht voor beiden.

 

Hulp bij je boekhouding in de omgeving Merksem

Contacteer ons met je vragen

In bepaalde vakgebieden is het van groot belang dat jij een helder inzicht hebt in de actuele financiële situatie van je bedrijf. Ook als ondernemer in de bouw is dit belangrijk en moet je bovendien een goed beeld hebben van de huidige economische markt. In ons boekhoudkantoor kan je terecht als je een boekhouder met ervaring in de bouwsector zoekt. Heb je vragen of wil je kennismaken met de mensen in ons boekhoudkantoor? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem