Boekhouding voor een eenmanszaak

Een goede boekhouding is essentieel als je een eenmanszaak hebt. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht van de financiële situatie van je zaak en kan je eventuele investeringen doen. Bij Fidulea in Merksem kan je een boekhouder inschakelen die jou helpt bij het nemen van deze beslissingen en die de volledige boekhouding van je eenmanszaak uit handen neemt. Op die manier kan jij volledig focussen op je zaak en staan wij klaar voor alle boekhoudkundige zaken.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Schakel ons in voor de boekhouding van jouw eenmanszaak

Het bijhouden van een correcte boekhouding helpt jou niet enkel vooruit, maar het is ook wettelijk verplicht. Om er zeker van te zijn dat jij de boekhouding van je eenmanszaak goed bijhoudt, kan je rekenen op ons boekhoudkantoor. Een goede boekhouding moet voldoende informatie bevatten over alle inkomsten en uitgaven van je zaak. Het is dus enorm belangrijk dat je van al deze zaken bewijsstukken bijhoudt, zoals facturen, rekeninguittreksels, afschrijvingstabellen, enzovoort. In principe kan je de boekhouding van je eenmanszaak zelf regelen, maar toch raden we aan om beroep te doen op een boekhouder. Vooral als je onderneming groeit, kan het lastiger worden om al deze zaken goed bij te houden. Ook een accountant kan jou helpen met je eenmanszaak, door je jaarrekeningen en financiële overzichten te controleren.

Wil je hulp bij je boekhouding voor jouw eenmanszaak?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Ontdek wat een boekhouder voor jou kan betekenen

Een boekhouder van Fidulea helpt jou met meer dan enkel je papieren in orde brengen. Je krijgt ook advies op maat en indien nodig kan er een financieel plan worden opgesteld. Wil je graag investeringen doen om je zaak nog meer te doen groeien? Dan kan een boekhouder jou hierbij helpen door een investeringsanalyse uit te voeren. Of wil je misschien zelfs een ander bedrijf overnemen en weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou en je eenmanszaak kunnen betekenen.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem