Boekhouder in de bouwsector

Een boekhouder met ervaring in de bouwsector vind je bij Fidulea in Merksem. Als ondernemer in de bouw is het belangrijk om een helder inzicht te hebben in de actuele financiële situatie van je onderneming. Naast je werk op de werf, lig je vaak ook wakker van boekhoudkundige zaken. Schakel daarom ons boekhoudkantoor met ervaring in de bouwsector in, zodat jij kan blijven focussen op jouw vakmanschap en wij op dat van ons.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Tijd en kosten besparen met een boekhouder in de bouwsector

Door digitaal te boekhouden, of beter gezegd door de boekhouding van jouw bedrijf in de bouwsector te laten digitaliseren door ons boekhoudkantoor, kan je veel tijd en geld besparen. Onze specialisten zijn als boekhouder op de hoogte van alle regelgevingen en ontwikkelingen waar jij in de bouwsector rekening mee moet houden. Wij nemen al jouw boekhoudkundige zaken uit handen en verwerken je administratie. In ons boekhoudkantoor vind je een boekhouder met ervaring in de bouwsector die jou een duidelijk inzicht kan geven in de financiële situatie van je bedrijf en je het nodige fiscaal advies kan geven. We kunnen voor jou een financieel plan opstellen, je jaarrekening samenstellen en proberen jouw kosten te verlagen. Ook wanneer jij een ander bedrijf wilt overnemen in de bouwsector, kan je op een boekhouder van ons kantoor rekenen. We onderzoeken voor jou of zo’n overname winstgevend is voor jouw bedrijf en welke soort overname het interessantst zou zijn.

Ben je op zoek naar een boekhouder in de bouwsector?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Ga de samenwerking aan

Ben jij er klaar voor om doelgericht te ondernemen en je cijfers beter te begrijpen? Ga dan de samenwerking aan met een boekhouder of accountant van ons boekhoudkantoor die de nodige kennis heeft van de bouwsector. Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen via het nummer 0485 43 22 35. Wij maken in ons boekhoudkantoor 90 minuten tijd vrij om al jouw vragen te beantwoorden over je zaak in de bouwsector.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem