Boekhouder voor de zorgsector

Bij Fidulea in Merksem zit je goed als je op zoek bent naar een boekhouder om de administratie over te nemen van jouw onderneming in de zorgsector. Wij zijn de expert die jij nodig hebt om de financiële kant van jouw medische praktijk te regelen. Dankzij onze diepgaande kennis begeleiden we jou waar nodig en zorgen we er samen voor dat jouw zaak kan groeien.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Wat kan een boekhouder betekenen voor de zorgsector?

Een boekhouder met ervaring in de zorgsector weet exact waar hij of zij op moet letten bij het ondersteunen van een onderneming in de zorg. We geven je advies over de regels waar je aan moet voldoen, welke ondernemingswetten er voor jou gelden en wat de aandachtspunten zijn voor een onderneming in de zorgsector. Op die manier helpt een boekhouder van ons boekhoudkantoor jou met de juiste adviezen op maat om jouw zaak in de zorgsector naar een hoger niveau te tillen. Ook als je een eenmanszaak hebt in de zorg, kan je rekenen op onze service. Onze professionele boekhouders houden je graag op de hoogte van de laatste ondernemingsregeling. De kans is groot dat de diensten die jij verricht vrijgesteld kunnen worden van btw. Hiervoor kan je een aanvraag indienen bij de FOD, zodat je een hoop kosten kan besparen.

Ben je op zoek naar een boekhouder voor in de zorgsector?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Schakel ons in voor jouw administratie in de zorgsector

Schakel een boekhouder in om jouw onderneming in de zorgsector bij te staan. Wij verdiepen ons in jouw cijfers en data en maken op basis daarvan een analyse en een financieel plan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook een fiscaal accountant inschakelen kan interessant zijn voor jouw zaak. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via het nummer 0485 43 22 35 of stuur ons een e-mail .

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem