Fiscale optimalisatie

Kort gezegd is fiscale optimalisatie een manier om zo weinig mogelijk belastingen te betalen. Dit doe je door de hulp in te schakelen van een boekhouder die zoveel mogelijk gebruik maakt van de mogelijkheden die de wetgeving ons aanreikt. Je doet aan fiscale optimalisatie wanneer jij je winst bewust lager houdt via wettelijke maatregelen om zo minder belastingen te moeten betalen. Schakel Fidulea in Merksem in om jou te helpen.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Wat doen we bij een fiscale optimalisatie?

Bij fiscale optimalisatie bekijken we wat er mogelijk is om de belastingen van jouw onderneming te verlagen. Dit doen we door jou fiscaal advies te geven en het geheel aan fiscale mogelijkheden te bestuderen om:

  • De persoonlijke belastingdruk, alsook die van een eventueel vennootschap, te verlagen;
  • De meest recente fiscale technieken opzoeken en controleren of hier gebruik van gemaakt kan worden;
  • Het verschil tussen je bruto- en netto-inkomen tot een absoluut minimum beperken;
  • De situatie op een fiscaal slimme manier optimaliseren.

Om er zeker van te zijn dat je je aan alle regels en wetten houdt, schakel je het best een expert in. Een boekhouder gespecialiseerd in fiscaal advies met de nodige kennis van zaken, kan jou bijstaan. Het loont de moeite om elk kwartaal of om het halfjaar samen te zitten om de cijfers en groei van je onderneming onder de loep te nemen en zo tot fiscale optimalisatie te komen.

Wil je een fiscale optimalisatie?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Schakel een expert in

Een fiscaal accountant kan voor jou een raming maken van je sociale bijdragen en personenbelasting op jaarbasis. Op die manier kan jij, indien nodig, actie ondernemen om je winst te drukken en zo minder belastingen te moeten betalen. Neem contact met ons op om een van onze vakmensen in te schakelen. Je kan ons boekhoudkantoor telefonisch bereiken of door een e-mail te sturen naar info@fidulea.be.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem