Fiscaal advies

Laat je bijstaan door Fidulea in Merksem om jouw onderneming van fiscaal advies te voorzien. Al van bij de start krijg je als ondernemer met heel wat fiscale verplichten en vragen te maken. Door een adviseur in te schakelen, helpen wij jou om je een weg te banen door de voortdurend veranderende fiscale regels.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder antwerpen fidulea

Waarom heb je fiscaal advies nodig?

Iedere ondernemer heeft baat bij onderbouwd fiscaal advies en een frisse blik van buitenaf. Wanneer je bijvoorbeeld start met een eenmanszaak kom je terecht in een fiscaal kluwen van belastingregels waar je kop noch staart aan vast krijgt. Door een fiscaal accountant of fiscalist in te schakelen, helpen wij jou door je fiscaal advies te geven over alle zaken en de regelgeving waar je rekening mee moet houden als ondernemer. Wij zorgen ervoor dat jij je fiscale verplichtingen nakomt, als bedrijf of zelfstandig ondernemer. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij met je zaak alle mogelijke fiscale problemen kan vermijden en daarom helpen wij jou met onder andere een fiscale optimalisatie. Je kan ons inschakelen om je te helpen met:

  • Het opstellen en indienen van je periodieke btw-aangiftes;
  • Het indienen van intracommunautaire aangiftes en de jaarlijkse btw-klantenlisting;
  • Het opstellen en indienen van de aangifte vennootschapsbelasting en personenbelasting;
  • Het voorbereiden van je fiscale controle en optreden als jouw vertegenwoordiger.

Ben je op zoek naar fiscaal advies?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Laat je bijstaan voor advies

Schakel een accountant in of een boekhouder met de nodige fiscale kennis en laat je bijstaan in al je boekhoudkundige zaken. Voor alle adviezen over belastingen en dergelijke kan je aankloppen bij ons boekhoudkantoor en we helpen je maar al te graag verder. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem