Boekhouding van vennootschappen

Een duidelijke boekhouding bijhouden is zeer belangrijk in het geval van vennootschappen. Jouw boekhouding is hét instrument waarmee je een goed overzicht hebt van de financiële situatie van je vennootschap. Op die manier ben jij in staat om de juiste beslissingen te nemen. Een boekhouding voeren is ook een verplichting voor zelfstandigen en vennootschappen en in geval van controle moet jij alle cijfers kunnen voorleggen. Wees er zeker van dat deze cijfers in orde te zijn door een boekhouder in te schakelen van Fidulea in Merksem.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Hoe voer je de boekhouding van vennootschappen?

Een boekhouding van vennootschappen en andere zaken moet alle informatie bevatten over de inkomsten en uitgaven van je onderneming. Bovendien moet je altijd bewijsstukken kunnen voorleggen in de vorm van facturen, rekeninguittreksels, afschrijvingstabellen, enzovoort. Voor kleine ondernemingen en commandaire vennootschappen met een jaaromzet kleiner dan 500.000 euro exclusief btw volstaat een enkelvoudige of vereenvoudigde boekhouding. Daarnaast bestaat er echter ook een dubbele boekhouding voor vennootschappen, zoals bvba’s, en bedrijven met een jaaromzet boven de 500.000 euro. Ook veel eenmanszaken maken gebruik van zo’n dubbele boekhouding, omdat je er een gedetailleerder beeld van je totale bedrijfsvoering door krijgt. Door een boekhouder of een accountant in te schakelen, krijg je advies op maat, maar ook een dienst op maat. Als jij slechts nood hebt aan één afspraak per jaar, dan kan dat. Heb je echter nood aan een maandelijks overleg over de boekhouding van je zaak, dan is dit ook mogelijk. Bovendien ben je dankzij een boekhouder op de hoogte van de laatste wetgevingen voor de boekhouding van vennootschappen.

Wil je hulp bij je boekhouding voor jouw vennootschappen?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Schakel ons in om jouw vennootschap te helpen

Ook voor de ontbinding van je vennootschap kan je een boekhouder gebruiken. Wij zijn op de hoogte van alle regels en zaken waar jij rekening mee moet houden. Op die manier staan we je met raad en daad bij gedurende heel het proces. Contacteer ons en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen of neem een kijkje tussen ons dienstenaanbod. Je kan ons bellen via het nummer 0485 43 22 35 of mailen naar info@fidulea.be.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem