Een investeringsanalyse in Antwerpen

Laat een investeringsanalyse uitvoeren bij Fidulea in Antwerpen om een duidelijker beeld te krijgen van wat een investering al dan niet kan opbrengen voor je zaak. Een investeringsanalyse is een studie om te bepalen of een investering al dan niet geschikt is om te doen, rekening houdend met criteria zoals verwachte winstgevendheid.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Een investeringsanalyse vanuit twee hoeken

Een goede investeringsanalyse wordt in ons boekhoudkantoor benaderd vanuit twee studiehoeken:

  • De kwalitatieve analyse focust op de kenmerken, voor- en nadelen en relaties met andere projecten binnen dezelfde organisatie, voor het project wordt gestart.
  • Bij de kwantitatieve analyse is het doel om te bepalen of de investering winst zal maken. Kortom: genereert het project meer geld dan dat het opslokt?

Het kwalitatieve deel moet dus rekening houden met de strategische evaluatie. Op die manier zorgt de analyse ervoor dat de investering in overeenstemming is met de strategie van jouw onderneming. Het kwantitatieve deel berekent de verwachte winstgevendheid, het risico dat genomen moet worden en de liquiditeit die nodig is om het project uit te kunnen voeren.

Ben je op zoek naar een investeringsanalyse in Antwerpen?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Ontdek waar je rekening mee moet houden

Bij een investeringsanalyse worden een aantal zaken in rekening genomen, zoals bijvoorbeeld de cashflowplanning en de terugverdienperiode. De analyse die we uitvoeren, hangt af van het soort investering dat je wilt doen. Bij ons kan je terecht voor eender welke investeringsanalyse. Werk je in de bouwsector en wil je investeren in vastgoed? Of heb je een bedrijf in de zorgsector en wil je investeren in nieuwe productiemachines? Neem contact met ons op en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem