Kostprijscalculatie

Met een kostprijscalculatie kan je berekenen welke kosten je gaat maken voor je producten of diensten. Een kostprijscalculatie is interessant voor iedere inkoper, omdat het inzicht biedt in de werkelijk gemaakte kosten en de omzet van je bedrijf of onderneming. Schakel Fidulea in om jou te helpen bij je kostprijscalculatie in Merksem.

Digitaal boekhouden

Uitstekende partnership

Heldere communicatie

Boekhouder in Merksem

Hoe doen we aan kostprijscalculatie?

Bij het berekenen van de kostprijs van een product of dienst rekenen we zowel de directe als indirecte kosten mee. Hiervoor doen we een financiële analyse om een beter beeld te krijgen van je onderneming. Onder directe kosten vallen de kosten die direct met het product te maken hebben. Denk hierbij aan de inkoopprijs van het product of de invoerrechten. Met indirecte kosten bedoelen we de vaste bedrijfskosten, zoals het salaris van je personeel en het marketingbudget. De kostprijscalculatie is echter geen eenvoudige rekensom, omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De kosten die je maakt als bedrijf verschillen per land en per product. Schakel een accountant in om jou te helpen met dit proces. Bij Fidulea gaan we graag de samenwerking met jou aan, zodat jij en je bedrijf kunnen groeien. Schakel ons kantoor in om jou verder te helpen.

Wil je een kostprijscalculatie?

Neem contact met ons op of Vraag een offerte aan

Krijg meer inzicht in je zaak

Dankzij de kostprijscalculatie krijg jij meer inzicht in zaken, zoals je winstpercentage en de rentabiliteit van je eigen vermogen. Dankzij deze nieuwe inzichten over rentabiliteit kan je dus ook een investeringsanalyse uitvoeren en ontdekken of een nieuwe investering winst zal opleveren. Neem contact met ons op om beroep te doen op ons boekhoudkantoor. Je kan ons bellen op het nummer 0485 43 22 35 of een e-mail sturen en we helpen je graag verder.

Vraag hier je offerte

Bel ons

+32 (0) 485 43 22 35

Mail ons

info@fidulea.be

Ontmoet ons

Laarsebaan 44/GVL – 2170 Merksem